Gökçeada Ultra Trail'in tarihi belli oldu

Gökçeada Ultra Trail'in tarihi belli oldu
Bu sene ikincisi gerçekleşecek Gökçeada Ultra Trail, 30-31 Mayıs tarihleri arasında koşulaşacak.

Saros Körfezi girişinde 91 km kıyı şeridi ile gözde tatil beldesi Gökçeada, bu sene ikincisi gerçekleşecek Ultra Trail’e ev sahipliği yapacak.

Bu sene 30-31 Mayıs tarihlerinde ikincisi düzenlenecek Gökçeada Ultra Trail’de koşu severleri yeniden ağırlamaya hazırlanan Gökçeada, katılımcılara eşsiz bir ada deneyimi sunacak.

Intersport ve Salomon sponsorluğunda, Uluslararası Patika Koşusu Birliği (ITRA), patika koşusu yönetmeliğine uygun şekilde düzenlenecek organizasyon; 5K, 11K, 33K, 44K’lık parkurlarda koşulacak.

“AMACIMIZ SPORU YENİ KEŞFEDENLERE DOKUNMAK”

Gökçeada Ultra Trail öncesinde Intersport Türkiye Genel Müdürü Gökhan Görgülü, organizasyonun bir parçası olarak büyük heyecan ve gurur yaşadıklarını dile getirdi. Gökhan Görgülü, “Spor, sadece bir performans değil, tutku ve yaşam biçiminin ortaya çıkması. Gökçeada'nın benzersiz doğasında bu yıl da toplanan sporseverlerle birlikte sporun birleştirici gücünü hep birlikte hissedeceğiz. Intersport, sporu branş ayırt etmeksizin her tarafıyla kucaklıyor ve sporcunun yanında yer alıyor. Amacımız sadece profesyonel sporculara değil, sporu yeni keşfedenlere dokunmak ve daha fazla insanı aktif yaşamaya teşvik etmek. Intersport Türkiye olarak son yıllarda bu yaklaşımımız sayesinde sporla yeni tanışan binlerce kişiyle buluştuk. Gökçeada Ultra Trail gibi etkinliklerde yer alarak, markamızı kitlelerle bir araya getiriyor ve sporun gerçekten herkes için olduğunu gösteriyoruz. Bu organizasyonlar sadece bir yarış değil; doğayla, bedenimizle ve sporun özüyle yeniden bağ kurma fırsatı” dedi.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi