Son Dakika| Ekrem İmamoğlu eşine yönelik kirli dile isyan etti! O provokatörleri kınayıp insanlık dersi verdi

Silivri (Marmara) Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu; eşi, annesi ve ailesine yönelik ahlaksız dile isyan etti.
AKP'li Mücahit Birinci ve AKP'li Melih Gökçek, insanlıktan uzak çirkin paylaşımlar yapmıştı.
Biri utancından sildi: Ötekinden ses yok
İmamoğlu, savcıların her konuda resen soruşturma açtığını fakat ailesine yönelik bu tutuma sessiz kaldığını söyledi. İmamoğlu, iktidara geldiklerinde AKP'nin çifte standardını AKP'lilere dahil kimseye uygulamayacaklarını belirtti.
İmamoğlu, ayrıca Cumhurbaşkanı ve AKP Lideri Erdoğan'ına ailesine hakaret eden provokatörleri de kınayarak ailesi hakkında kirli dil kullanan AKP'lilere insanlık dersi verdi.
CHP'li Tanrıkulu'ndan Erdoğan'ın ailesine hakaret eden provokatörlere tepki
Ekrem İmamoğlu, X hesabından şunları ifade etti:
Siyasi tarihimizin gördüğü en büyük adaletsizliklerden biriyle karşı karşıyayım.
Elbette 19 Mart darbesine karşı meşru her yolu kullanarak mücadele edeceğiz.
Ancak bu darbe için bile, ekmek gibi su gibi hava gibi mübarek bildiğim annelerimize hakaretler yağdırılmasına gönlüm razı gelmez.
Cumhurbaşkanının annesine yönelik hakaretleri tüm kalbimle sonuna kadar kınıyorum. Bu vesileyle kendisine yüce Yaradan’dan tekrar rahmet diliyorum.
Cezaevinde olmamızı fırsat bilip annemle, eşimle ve ailemle ilgili ahlaksız paylaşımlar yapan kişilerle ilgili de savcılığı göreve davet ediyorum.
Her konuda re’sen, jet hızında soruşturma açanlar söz konusu bizim ailemiz olunca kafasını sokacak yer arıyor.
Biz iktidara gelince sizin bize yaptığınızı yapmayacağız. Adalet herkesin güvencesi olacak, hukuk herkesin can ve mal güvenliğini sağlayacak, kimse kimsenin malına mülküne, şerefine, onuruna, haysiyetine el uzatamayacak.
Son dakika | Dilek İmamoğlu'ndan 'hakaret' açıklaması