Yurter Özcan ilk kez Halk TV'de açıkladı! Halkbank davasında "Erdoğan"da var...

CHP'nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan Halk TV'de yayınlanan Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi'nin konuğuydu. Özcan Halkbank soruşturmasına ilişkin çok çarpıcı açıklamaları ilk kez Halk TV ekranlarından yaptı. İşte ayrıntılar...

CHP'nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan Halk TV'de yayınlanan Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi'nin konuğuydu.

Özcan Halkbank soruşturmasına ilişkin yürütülen soruşturmanın ayrıntılarını ilk kez Halk TV ekranlarından açıkladı. Özcan "Reza Zarrab'ın yargılama süresinde Tayyip beyin adı 4 kere geçirildi. Nasıl geçirilmiş Reza Zarrab ismini geçirdi ama gerisini geçirmedi. Tayyip beyin adından bahsedildi ama savcılar fazlasını sormadı sadece adı arşive geçirildi Halkbank iddianamesi aynı savcılık tarafından görülecek." dedi.

ERDOĞAN'IN ADI HALKBANK SORUŞTURMASINDA

Bu davanın bir başlangıç olduğunu söyleyen Özcan "Kayıtlara baktığınızda gizlilik ibaresi olan 8 dosya vardı, onlardan 1 veya 2 tanesinin Halkbank iddianamesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.Bu beşinci iddianame burada Tayyip beyin adı geçmiyor isim olarak dönemin başbakan'ı olarak bahsediliyor."

BERAT ALBAYRAK'IN DA İSMİ GEÇİYOR

Özcan sözlerine "İlk defa iddianamede geçen ikinci bir isim daha var o da ismi zikredilmeden dönemin başbakanının yakını hatta kendisi kabinede görev aldı denerek Berat Albayrak ifade ediliyor. Bu ilk defa oluyor. Beart Albayrak geçen hafta ABD'ye gelecekti ama Bakan yardımcısını yolladı." devam etti.

İlgili Haberler
Etiketler :