Yavaş: Bunu yapan namussuzdur, alçaktır

Yavaş: Bunu yapan namussuzdur, alçaktır
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, belediyeden işçi çıkaracakları iddialarını yalanladı. Geçtiğimiz günlerde Adıyaman'da konuşan AKP'li Metiner, işçileri tehdit edip, "Kendilerini olmasıs gereken yerde bulurlar" demişti. 

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Mamak Akdere Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

Belediye başkanı seçilmesi durumunda işçi çıkarmayacaklarının altını çizen Yavaş, “Evine ekmek götüren insanı neden işten çıkarayım? Ekmekle oynayan alçaktır, bu kadar net.  Duvarlara benimle ilgili Kürtçe slogan yazan adam atılacak. EGO'da genel müdürlük yapıp, kalkıp sağda solda seçim bürosu açanlar, sandıklarda görevlendirilenler atılacak" dedi. 

"Kanunsuz bir şekilde seçimlere otobüslerini görenlerden, içine yolcu olarak belediye çalışanlarını bindirenlerden hesabını soracağız. İnşallah bundan sonra o işçiler, bizim mesai arkadaşımız olacak. Ne maça gidecek ne parti toplantısında çalışacak. Parasını alacak, evinin geçimini sağlayacak." dedi 


AKP TEHDİT ETMİŞTİ

AKP'li Mehmet Metiner, Adıyaman'da yaptığı konuşmada, "Ekmek verdiğimiz insanlar oy vermiyorlarsa vermesinler. Ama Ak Parti davamıza karşı bayrak sallarlarsa ertesi gün kendilerini olması gereken yerde bulurlar." dedi. 

İlgili Haberler
Etiketler :