Yandaş Gazeteciye 'Hakikat Tokadı!' AKP'li Belediyenin Su Baskını Faturasını İmamoğlu'na Kesti!

Yandaş Gazeteciye 'Hakikat Tokadı!' AKP'li Belediyenin Su Baskını Faturasını İmamoğlu'na Kesti!
Akşam Gazetesi Yazarı Turgay Güler, Bursa'da altı ay önce yaşanan bir su baskını videosunu, İstanbul'da yaşanan bir sorun gibi paylaşarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Güler'in paylaşımında yer alan video, 20 Temmuz 2023 tarihinde Bursa'da yaşanan sağanak yağış sırasında çekildi. Yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Seyir halinde olan bir belediye otobüsünde de su baskını yaşandı. Vatandaşlar duruma şaşırarak video çekmişlerdi.

Güler, bu videoyu, İstanbul'da yaşanan bir sorunmuş gibi paylaşarak, İmamoğlu'nu hedef aldı. Güler, paylaşımında, "İmamoğlu'nun 'çökme' siyasetinde son perde. Beyimiz petrol buldu!" ifadelerini kullandı.

'HAKİKAT TOKADI'

Güler'in paylaşımı, sosyal medyada tepki çekti. Kullanıcılar, Güler'in paylaşımını, yalan ve manipülatif olarak değerlendirdi. Kullanıcılar, Güler'in paylaşımını, AK Parti'nin İstanbul'da yaşanan sorunları örtbas etme çabası olarak yorumladı.

Gazeteci Murat Ongun, Güler'in paylaşımına ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ongun, açıklamasında, "Gazetecisi yalancı olanın, sahte reklam filmi çekmesi de doğaldır. AK Parti belediyesi olan Bursa'da yaşanan bu olayı İstanbul'daymış gibi paylaşırsan, hakikat tokadını böyle yersin." ifadelerini kullandı.

Ongun'un açıklamasında, Güler'in paylaşımının yalan ve manipülatif olduğunu vurguladı. Ongun, Güler'in paylaşımını, AK Parti'nin İstanbul'da yaşanan sorunları örtbas etme çabası olarak yorumladı.

Etiketler :