Türkiye'ye gelen futbolcu Şişli'de ölü bulundu

Bir gece kulübünde korumalık yapan ve amatör lisanslı İranlı futbolcunun cesedi Şişli'de bulundu. Kapıyı açmayınca daireye çilingirle arkadaşı, İranlı futbolcuyu kanlar içinde yerde yatan arkadaşını üzerinde meyve bıçağı ile buldu.

İstanbul Şişli'de dün saat 15.00 sıralarında ihbara giden ekipler apartman dairesinde bir erkek cesedi ila karşılaştı.

Kanlar içinde yerde yatan şahsın İran uyruklu olduğu belirlenirken ihbarı yapan kişinin iş arkadaşı Mohammadreza N. olduğu öğrenildi.

TÜRKİYE'YE GELEN FUTBOLCU ŞİŞLİ'DE ÖLÜ BULUNDU

Apartman dairesinde cesedi bulunan şahsın bir gece kulübünde bodyguyardlık yapan İran uyruklu amatör futbolcu Seyedmojtaba Hashemi'ye (39) ait olduğu belirlendi.

turkiyeye-gelen-futbolcu-sislide-olu-bulundu-2.jpg

Yaşadığı dairenin mutfağında kanlar içinde yerde yatan Hashemi'nin üzerinde meyve bıçağı görülürken vücudunda darp ve kesi izine rastlanmadı.

Hashemi’nin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

ARKADAŞI İHBAR ETTİ

Saat 03.00 sıralarında iş yerinden çıkan Hashemi'nin arkadaşı kapı açılmayınca polis ekiplerine ihbarda bulundu.

turkiyeye-gelen-futbolcu-sislide-olu-bulundu.jpg

Kısa sürede daireye gelen ekipler, çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeriye girdiğinde Hashemi’yi mutfakta hareketsiz şekilde yerde yatarken buldu. Ağzından ve burnundan kan geldiği görülen Hashemi’nin göğsünde meyve bıçağı bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Hashemi’nin hayatını kaybettiği tespit edildi.

turkiyeye-gelen-futbolcu-sislide-olu-bulundu-3.jpg

ÜZERİNDE MEYVE BIÇAĞI VARDI

Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı, eve girerek cesette bir süre inceleme yaptı. Yapılan çalışmada Hashemi’nin vücudunda darp ve kesi izine rastlanmadı.

Çalışmaların ardından Hashemi’nin cansız bedeni, cenaze aracıyla kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi