Türkiye'nin en zengin kadını İpek Kıraç'a şok

Türkiye'nin en zengin kadını İpek Kıraç'a şok
Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç'ın Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki yat üretim fabrikasının deposunda yangın çıktı.

Sabah saat 07.30 sıralarında meydana gelen olayda, Bursa-Yalova kara yolunda Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç’a ait yat üretim fabrikasının kimyasal depo kısmında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

4 SAATLİK ÇALIŞMA SONUCU KONTROL ALTINA ALINDI

Fabrika çalışanları ekipler tarafından bölgeden çıkarılırken bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Depo kısmındaki yangının, 4 saatlik çalışma sonucu fabrikaya sıçramadan kontrol altına alındı.

ipek.jpg

SİRENA MARİNE'DEN AÇIKLAMA

Sirene Marine tarafından yapılan resmi açıklamada, “Bu süreçte işlerimizin aksamaması için gerekli tüm önlemleri ivedilikle almış olup, üretim faaliyetlerimizin en kısa sürede normale dönmesi için çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Tesisimizde meydana gelen bu üzücü olay nedeniyle derin bir üzüntü duyduğumuzu ifade eder, yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine, güvenlik güçlerine, sağlık personeline ve bizzat olay yerinde konuyu takip ederek bizlere destek olan; Gemlik Kaymakamımıza, Orhangazi Belediye Başkanımıza, Orhangazi İlçe Jandarma Komutanımıza, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Daire Başkanımıza ve Jandarma Bölge Komutan Yardımcımıza teşekkürlerimizi sunarız. Bu tür bir olayın bir daha yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri almaya ve güvenlik standartlarımızı daha da güçlendirmeye devam edeceğimizi ifade eder, kamuoyuna ve tüm paydaşlarımıza anlayışları ve destekleri için teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.