Tuğrul Türkeş, Osman Kavala ve Can Atalay ile görüştü!

Tuğrul Türkeş, Osman Kavala ve Can Atalay ile görüştü!
AKP Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, Gezi Parkı Davası tutuklularından Osman Kavala, Tayfun Kahraman, Can Atalay, Çiğdem Mater Utku ve Mine Özerden'i ziyaret ettiğini duyurdu.

AKP Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, geçtiğimiz gün oğlunun da eylemlere katıldığını belirterek Gezi Parkı Davası tutuklularını ziyaret edeceğini açıklamıştı. Türkeş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile söz konusu ziyaretin gerçekleştiğini açıkladı.

Söz konusu paylaşımında Gezi Parkı Davası'nda tutuklanarak Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutulan Osman Kavala, Tayfun Kahraman ve Can Atalay'ı ve aynı dava kapsamında Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutulan Çiğdem Mater Utku ve Mine Özerden'i ziyaret ettiğini duyuran Türkeş, ziyaretler sebebiyle Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a teşekkür etti.

sdfg.png

Tuğrul, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Daha önceden yapmak arzusunu belirttiğimiz ve yapılacağına ilişkin duyurusunu ilan ettiğimiz Osman Kavala, Tayfun Kahraman ve Can Atalay'ın ziyaretleri Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda; Çiğdem Mater Utku ve Mine Özerden'in ziyaretleri Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 31.07.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Bu süreçte yardımlarını ve katkılarını esirgemeyen Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç ve Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Ramazan Can’ a teşekkür ederiz.”