Tunceli tabiat parkında şüpheli ölüm

Tunceli tabiat parkında şüpheli ölüm
Tunceli Örenönü Tabiat Parkında dün akşam saatlerinde vücudunda darp izleri bulunan bir erkek cesedi bulundu. Olay yerine giden polis ve sağlık ekiplerinin ceset üzerinde yaptıkları ilk incelemede ölen kişinin Bülent Demirkaya (43) olduğunu tespit etti. Cansız bedeni bulunan Bülent Demirkaya’nın kafatasında darp izi ve vücudunda morluklar bulunduğu öğrenildi.

Tunceli merkeze 5 km uzaklıkta bulunan İnönü mahallesi Örenönü tabiat parkı yakınlarında dün akşam hayvanlarını otlatan bir çoban bir kişinin yerde hareketsiz uzandığını fark etti. 112'yi arayan çobanın telefonu üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları ilk incelemede cesedin Bülent Demirkaya olduğu tespit edildi. Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine olay yerine gelen Tunceli emniyet müdürlüğü cinayet büro amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde ve çevrede yaptıkları çalışma sonrası cesedi otopsi için Tunceli Devlet Hastanesi Adli Tıp Bürosu'na götürdü. Ön otopside, kafatasında darp izi ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar tespit edildi.

Bölgedeki MOBESE ve güvenlik kameraları incelemeye alındı. Bülent Demirkaya’nın geçtiğimiz pazartesi günü yanında 3 arkadaşı ile birlikte parka girdiği tesit edildi. Görüntülerde 3 kişinin parktan ayrıldığı ancak Bülent Demirkaya’nın yanlarında olmadığı görüldü. Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile 3 kişi gözaltına alındı. 3 kişinin sorgusu sürerken, olayla ilgili yeni gözaltıların olabileceği belirtiliyor.

Bülent Demirkaya’nın cansız bedeni kesim ölüm nedeninin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.