Trafikte 'Yol Verme' Tartışması: Kazadan Son Anda Kurtuldu

Sultangazi’de sokak üzerinde tekstil malzemelerini indirmek için yolu kapatan kişilerle sürücü arasında tartışma çıktı. TEM Otoyolu üzerinde yaşanan 'yol verme' tartışmasında ise, sürücüler araçlarını birbirlerinin üzerine sürerek trafikte kazaya davetiye çıkardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde bir hafif ticari araç sürücüsü, tekstil atölyesine malzeme indirmek için aracıyla yolu kapattı.

Bir başka sürücü yol istediğinde, tekstil malzemesi indiren kişi tepki göstererek sürücünün kapısını açtı ve ‘Bir dakika bekle’ diye bağırdıktan sonra aracın aynasına vurdu. Yol isteyen sürücü, aracına binerek hızla uzaklaştı.

HAFRİYAT KAMYONU KAZA TEHLİKESİ YARATTI

TEM Otoyolu Mahmutbey mevkisinde bir otomobil sürücüsü ile hafriyat kamyonu şoförü arasında yol verme tartışması yaşandı.

Hafriyat kamyonu şoförü, aracını otomobilin üzerine sürerek sıkıştırmaya çalıştı ve kazanın eşiğinden dönüldü. Yine TEM Otoyolu Mahmutbey mevkisinde şerit ihlali yapan bir kamyon şoförü, son anda sağ şeritten gelen hafriyat kamyonunu fark ederek kaza yapmaktan kurtuldu.

Kaynak:DHA