'Topuklayan' Çerçioğlu'na topuklu ayakkabılı protesto

'Topuklayan' Çerçioğlu'na topuklu ayakkabılı protesto
CHP'den AKP'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP örgütü tarafından protesto edildi. Özgür Özel'in 'Topuklayan efe' olarak nitelendirdiği Çerçioğlu'nu protesto için belediye binası önüne kırık topuklu ayakkabı bırakıldı.

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, partisinden istifa ederek AKP'ye geçme kararı aldı.

Karar hem partililerden hem Aydınlıların tepkisiyle karşılanırken, CHP Efeler Gençlik Kolları 'Topuklu Efe' lakaplı Çerçioğlu'nu kırık topuklu ayakkabıyla protesto etti.

TOPUKLAYAN EFE KIRIK TOPUKLU AYAKKABIYLA PROTESTO EDİLDİ

CHP Efeler Gençlik Kolları Üyesi Barış Emici, Büyükşehir Belediye binası önüne bıraktığı kırık topuklu ayakkabının altına AKP'ye katılması beklenen diğer CHP'li belediye ve il gençlik kolları başkanlarının adını da yazdı.

Söz konusu isimler şöyle:

  • Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan
  • Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan
  • Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya
  • CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç ve Ozan Çavuşoğlu

1755164859597-d-1-fb-4-af-8-a-88-d-45-a-1-9-e-4-a-1832915695-ef-w.jpeg

ÖZGÜR ÖZEL 'TOPUKLAYAN EFE' DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2002'den bu yana CHP'de olan ve AKP'ye geçmeye karar veren Çerçioğlu hakkında şunları söylemişti:

"Ey Topuklu Efe, Topuklayan Efe. O oylar Cumhuriyet Halk Partisi'ne verildi. Yazıklar olsun. Haram zıkkım olsun. AK Parti'ye kaçıyorsun"

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi