Siirt’te Ev Çöktü! 3 Ölü, 2 Yaralı!

Siirt’te Ev Çöktü! 3 Ölü, 2 Yaralı!
SİİRT merkeze bağlı Ekmekçiler Köyü'nde sabaha karşı, bir evin çökmesi sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.Merkeze bağlı Ekmekçiler Köyü'nde bugün sabah saatlerinde, 10 kişinin yaşadığı Güneş Ailesi'ne...

SİİRT merkeze bağlı Ekmekçiler Köyü'nde sabaha karşı, bir evin çökmesi sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Merkeze bağlı Ekmekçiler Köyü'nde bugün sabah saatlerinde, 10 kişinin yaşadığı Güneş Ailesi'ne ait ev henüz belirlenemeyen bir sebeple çöktü. Meydana gelen çökme sonrası evin içerisinde bulunan Zeki Güneş (40), Ayten Güneş (35) ve 10 yaşındaki Nergiz Güneş olay yerinde hayatını kaybetti. Çökme sırasında Hayat Güneş (71) ile adı öğrenilemeyen bir kişi de yaralandı. Çökme haberinin duyulması üzerine Ekmekçiler Köyü'ne ambulans ve AFAD ekipleri sevkedildi. AFAD ekiplerinin yaptığı kısa çalışmadan sonra yaralılar ambulansla Siirt Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alınırken, olayda hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi ise aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

AFAD ekiplerinin yıkılan evdeki çalışması devam ediyor.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.