Şiddetten şikayetçi olan kadının yakınlarına saldırdı

Şiddetten şikayetçi olan kadının yakınlarına saldırdı
Aksaray’da 38 yaşındaki Facia Avan adlı kadın şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayette bulundu. Olayı duyan yakınları polis merkezi önüne geldi. 39 yaşındaki şiddet faili Hacı Mehmet Avan, merkezin önüne gelerek kadının yakınlarına saldırdı.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Kılıçaslan Mahallesi’nde meydana geldi. Facia Avan adlı kadın, ailevi evli olduğu Hacı Mehmet Avan tarafından darbedildi. Polis merkezine gidip şikayetçi olan Facia Avan, amcası Hicabi Karakaş’ı arayıp yardım istedi. Hicabi Karakaş, akrabaları Serkan Darılmaz ve Ecevit Akbıyık’ı yanına alarak polis merkezinin önüne gitti. İfadeye çağırılan Hacı Mehmet Avan ve 19 yaşındaki oğlu Nutku Avan, polis merkezinin önünde karşılaştığı kadının yakınlarıyla tartıştı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Hicabi Karakaş sağ bacağından, Serkan Darılmaz sol göğsü ile sırtından, Ecevit Akbıyık ise sağ kulağından yaralandı.

Hayati tehlikeyi atlattı

Polis kavgaya müdahale ederken, yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Karakaş ve Akbıyık, tedavilerinin ardından taburcu oldu. Serkan Darılmaz'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Tutuklandı

Olayın ardından Hacı Mehmet Avan ile oğlu Nutku Avan ise polis tarafından gözaltına alındı. Nutku Avan, yapılan sorgulamasında bıçağı kendisinin kullandığını öne sürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba ve oğlu, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Kaynak:DHA

Etiketler :