SAVCI SAYAN NELER DEMİŞ NELER!

SAVCI SAYAN NELER DEMİŞ NELER!
Savcı Sayan neler demiş neler: Erdoğan'a aldanmayın, yılanlar da gömlek değiştirir!İzmir’de AKP’den 7. sıra milletvekili olan eski CHP’li Savcı Sayan’ın, koltuk uğruna AKP’den milletvekili olanlara çok sert sözlerle...

Savcı Sayan neler demiş neler: Erdoğan'a aldanmayın, yılanlar da gömlek değiştirir!

İzmir’de AKP’den 7. sıra milletvekili olan eski CHP’li Savcı Sayan’ın, koltuk uğruna AKP’den milletvekili olanlara çok sert sözlerle yüklendiği ortaya ortaya çıktı. Sayan’ın CHP’deki “koltuk meselesi”ne değinirken “Verince baştacı vermeyince, kapı dışarı, biz iyiyi de biliriz kötüyü de biliriz. Biz kötüyü bilmeseydik hepimiz şimdi AKP’de milletvekili olurduk” dediği ortaya çıktı.

Savcı Sayan’ın CHP’nin 32. CHP Olağan Kongresi’nde AKP’yi anlatan açıklaması sosyal medyayı salladı. Erdoğan’a aldanılmaması gerektiğini belirten Sayan, “AKP ve Tayyip Erdoğan gömlek değiştirdik dedi aldanmayın. Yılanlarda gömlek değiştirir ama zehirleri bitmez ” ifadelerini kullanıyor.

“Burada AKP’yi konuşalım, AKP’nin icraatlarını konuşalım, AKP’nin zulmünü konuşalım” sözleriyle başlayan Sayan şöyle devam ediyor:

“CHP’deki mesele koltuk meselesi. Verince baştacı vermeyince, kapı dışarı, biz iyiyi de biliriz kötüyü de biliriz. Biz kötüyü bilmeseydik hepimiz şimdi AKP’de milletvekili olurduk… AKP’liler Hz Ömer’in adaletini getirecekti. Hz Ömer devletin mumu ile devlet işlerini, kendi mumu ile özel işlerini yapardı. Ama bunlar gemilerde kimin mumunu yakıyorlar. Katar’da para alırken kimin benzinini kimin uçağını kullanıyorlar. AKP ve Tayyip Erdoğan gömlek değiştirdik dedi aldanmayın. Yılanlarda gömlek değiştirir ama zehirleri bitmez “