Savaş Kerimoğlu'ndan Şebnem Şirin isyanı: Furkan Zıbıncı'nın fotoğrafını paylaşın, onun adını ifade edin

Halk TV ekranlarında yayınlanan Savaş Kerimoğlu'nun sunduğu 'Günaydın Türkiye' programında, Denizli Pamukkale'de, Furkan Zıbıncı'nın kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Şebnem Şirin'in boğazını keserek öldürmesi konu oldu.

Halk TV ekranlarında yayınlanan ve Savaş Kerimoğlu'nun sunduğu 'Günaydın Türkiye' programına konu olan habere göre, Pamukkale'de Şebnem Şirin, ayrılmak istediği erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü. Olayın sonrasında polis tarafından yakalanan Zıbıncı, gözaltı işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Şebnem Şirin'in cenazesi ise annesinin İncilipınar Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Pervin Tokat, kızının tabutuna sarılarak "Bebeğimdi o benim, meleğimdi. Canım yavrum" diyerek feryat etti.

Programda söz konusu haberin medyada Şebnem Şirin'in fotoğraflarıyla yer almasına tepki gösteren Savaş Kerimoğlu, "Vahşice öldürüldü ama Şebnem'in fotoğrafları paylaşılıyor. Ya onu kim öldürdü, Furkan Zıbıncı. Onun fotoğrafını paylaşın, onun adını ifade edin" dedi.

'F.Z.' tepkisi

Katil zanlısı Furkan Zıbıncı'nın adının 'F.Z.' olarak saklanmasına da tepki gösteren Kerimoğlu, "Burada cinayet işlenmiş. Katil delilleriyle ortaya konmuş, zanlının ötesine geçtiyse adı verilecektir" ifadelerini kullandı.

'Yok öyle bir adalet'

Kendisinin de iki kız çocuğunun babası olduğunu belirten Kerimoğlu şöyle konuştu:

"Ben pamuklara saracağım evladımı, dokunmaya kıyamayacağım. Seveceğim, büyüteceğim. Bu ülkenin geleceğine katkı versin diye gecemi gündüzüme katacağım. Sonra, bu (Furkan Zıbıncı) gelecek benim evladımı elimden alacak. Ve, sonra adalet arayışı başlayacak. O adalet arayışında da.. boynunu bükecek, 'pişmanım' diyerek indirim alacak. Ve buna da 'Adalet' denilecek. Yok öyle bir adalet..."