Sarıyer'de Korkunç Olay: İntihara Kalkıştı Kendini Sulara Attı!

Sarıyer'de korkunç bir intihar girişimi vatandaşların yardımıyla engellendi. Bahar C. isimli kadın, kendini aniden boğazın serin sularına bıraktı. Olayı gören akaryakıt istasyonu çalışanı Vedat Demirel ve çevredekiler, kadının yardımına koştu.

Sarıyer Kireçburnu sahilde akaryakıt istasyonunun tankerlere yakıt vermek için kullandığı iskeleye çıkan bir Bahar C. isimli kadın, kendini aniden boğazın serin sularına bıraktı.

KURTARILMAK İSTEMEDİ

Olayı gören akaryakıt istasyonu çalışanı Vedat Demirel ve çevredekiler, kadının yardımına koştu. Yüzme bilmediği için suya atlayamayan Demirel, tekne bağlamak için kullanılan halatı uzattı.

sariyer039de-intihar-girisimi-denize-atlayan-kadini-kurtarmak-icin-seferber-oldular-2129-dhaphoto6.jpg

SEFERBER OLDULAR

Bahar C.'nin halatı tutmak istememesi üzerine vatandaşlar, Vedat Demirel'i ayaklarından tutup aşağı sarkıttı. Demirel, kadını tutarak sudan çıkardı. Denizden çıkarılan Bahar C., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.sariyer039de-intihar-girisimi-denize-atlayan-kadini-kurtarmak-icin-seferber-oldular-2129-dhaphoto1.jpg

Kaynak:DHA