Şahan Gökbakar'ın olay olan villası mühürlendi

Şahan Gökbakar'ın olay olan villası mühürlendi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Muğla İl Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi ekipleri, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın Marmaris ilçesinde yer alan villasını, mesken ile eklentilerinin kaçak olduğu gerekçesi ile mühürledi.

Şahan Gökbakar'ın ortağı olduğu Çamaşırhane Film Yapım Anonim Şirketi'ne ait villa ve eklentilerinin yapı kayıt belgeleri, izinsiz yapılar nedeniyle 9 Kasım 2022'de Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün Yapı Kayıt Belgesi Değerlendirme Komisyonu tarafından iptal edildi.

sahan-gokbakara-ait-villa-muhurlendi-388220-107708.jpg

Bunun ardından, izinsiz faaliyetler sebebiyle villanın sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu ve Marmaris Belediye Başkanlığı'na yıkım kararı alınması ve ilgili kişilere tebligat yapılması için uyarıda bulunuldu.

sahan-gokbakara-ait-villa-muhurlendi-388221-107708.jpg

BAKANLIK VE BELEDİYE GÖREVLİLERİ MÜHÜRLEDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi ekipleri, Çamaşırhane Film Yapım A.Ş.'ye ait olan ve 'Nitelikli Doğal Koruma Alanı'nda yer alan kaçak yapıda inceleme yaparak yapı tatil tutanağı düzenledi ve yapıyı mühürledi.

Kaynak:DHA