Rabia Naz'ın babasına tehdit telefonu

Rabia Naz'ın babasına tehdit telefonu
Giresun’da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz’ın babası Şaban vatan, sosyal medya üzerinden bir kişinin telefonla kendisini tehdit ettiğini duyurdu.

Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan, bir kişinin kendisini telefonla arayıp tehdit ettiğini açıkladı. Şaban Vatan paylaşımında, “Alçakça oğlun ve sen köşeye sıkıştı. Yolun sonuna geldin gibi alçakça konuşmalar yaptı” ifadelerine yer verdi. Vatan, görüşmenin ses kayıtlarını da yayımladı.

Dün Turkuvaz Medya, Şaban Vatan ve röportaj verdiği Yurt gazetesine tazminat davası açtığını dün duyurmuştu. Şaban Vatan geçtiğimiz günlerde Yurt gazetesine verdiği röportajda, ATV’de program yapan Müge Anlı ve ekibinin kendisine “Şaban Ağabey, biz bu olayı çözdük” dediğini belirtmişti. Şaban Vatan, “Sonra bir telefon geldi. Görüştüğüm kişinin yüzü asıktı, ne olduysa apar topar geri döndüler. Müge Anlı bana, biz baskıya maruz kaldık. ATV’nin en üstünden telefon geldi, binlerce kişinin tepkisi olduğu halde bir şey yapamıyoruz açıklaması yaptı” ifadesini kullanmıştı.

Ne olmuştu?

Giresun’un Eynesil ilçesindeki evinin önünde geçen yıl nisan ayında yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan’a çarpan sürücünün Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu’nun yeğeni olduğunu öne sürülmüş, aile, çocuklarının ölümünün aydınlatılmasını AKP’li siyasetçilerin engellediğini iddia etmişti. Rabia Naz'ın ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu'nca 2 rapor hazırlanmıştı.

Raporlarda ölümün, genel beden travmasına bağlı kırık ve iç organ yaralanması sonucu meydana geldiği, yüksekten düşme ile uyumlu olduğu kaydedildi. Aile ise kızlarına otomobil çarptığını ve yaralı olarak evin önüne bırakıldığı belirtilmişti. Trabzon Adli Tıp’ın raporunda ise Rabia Naz’ın tırnaklarında erkek DNA’sı tespit edildiği ortaya çıkmıştı.

TBMM'de kurulan Araştırma Komisyonu'nun 12 üyesi de 7 Kasım'da Eynesil'e gelerek, incelemelerde bulunmuştu.

Etiketler :