Polis Teşkilatının Acı Günü

Polis Teşkilatının Acı Günü
TÜRK Polis Teşkilatı'nın Balıkesir'deki en eski emekli üyelerinden olan Sabri Pehlivan 98 yaşında yaşamını yitirdi.Balıkesir Üniversitesi öğretim görevlisi olarak çalışan, yerel Birlik Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan...

TÜRK Polis Teşkilatı'nın Balıkesir'deki en eski emekli üyelerinden olan Sabri Pehlivan 98 yaşında yaşamını yitirdi.

Balıkesir Üniversitesi öğretim görevlisi olarak çalışan, yerel Birlik Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Süleyman Pehlivan'ın babası ve Balıkesir'de emniyet teşkilatında yaşayan en eski polis olan Sabri Pehlivan, tedavi gördüğü Balıkesir Devlet Hastanesi'nde yaşlılığa bağlı solunum yetmezliğinden öldü. Pehlivan için bugün öğlen Zağnospaşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, AK Partili Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, MHP İl Başkanı Argun Atıcı da katıldı. Kılının namazın ardından Pehlivan'ın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Polis Emeklileri Derneği Balıkesir Şube Başkanı Turhan Gürbüz, Sabri Pehlivan'ın Türk Polis Teşkilatı'nın Balıkesir'deki en eski emekli polislerinden biri olduğunu belirterek üzüntülerinin büyük olduğunu söyledi. Başkan Gürbüz, "98 yaşında kaybettiğimiz Sabri Pehlivan'a Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.