Özgür Özel'den Soylu'ya zehir zemberek sözler: Otur yerine!

CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, İmamoğlu'nu tehdit eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çok sert sözlerle yüklendi. Özel, "Dünyanın en büyük metropolüne iki kez seçilen başkanı tehdit eden Soylu haddini bil otur yerine" dedi.

CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nu açık açık tehdit eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çok sert çıkıştı. Hem mikrofonlara konuşan hem de sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden Soylu'ya yüklenen Özel, "Soylu halkın değil siyasi sahibinin seçtiği onun yerine tehdit ve hakaret eden bir kukladır. Atanmış Soylu seçilmiş İmamoğlu’nu tehdit ediyor. Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Dünyanın en büyük metropolüne iki kez seçilen başkanı tehdit eden Soylu haddini bil otur yerine!" ifadelerini kullandı.

Özel, atanmışla seçilmiş arasındaki farkı vurgulayarak "Yeni tek adam rejiminin teknisyeni, İstanbul ilinin seçilmişine akıl veriyor. Soylu, amiri “saldır” deyince saldıran birisidir. Erdoğan yerine sataşan bir adamdır. İstanbul ve Ankara seçimlerinde hem kendisini hem adaylarını rezil eden bir adamdır Soylu." dedi.