Nevşin Mengü: İç Anadolu’da insanların zamlardan haberi yok

Nevşin Mengü: İç Anadolu’da insanların zamlardan haberi yok
Televizyon habercisi - yazar Nevşin Mengü, konuk olduğu Halk Arenası'nda önemli açıklamalarda bulundu. Ülkenin iç kesimlerinde yaşayanların zamlardan haberleri olmadığını ifade eden Mengü, "Doğalgaz zammından haberleri yok insanların

Televizyon habercisi - yazar Nevşin Mengü, konuk olduğu Halk Arenası'nda önemli açıklamalarda bulundu. Ülkenin iç kesimlerinde yaşayanların zamlardan haberleri olmadığını ifade eden Mengü, "Doğalgaz zammından haberleri yok insanların. Çünkü medyanın ağırlıklı bir kısmı bu zamlara hiç yer vermiyor" dedi.

Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar’la ‘Halk Arenası’ bu hafta da gündeme damgasını vuracak. Programın konukları arasında yer alan TV habercisi – yazar Nevşin Mengü, yandaş medyaya dikkat çekti.

Bazı vatandaşların sadece bu medyayı takip ettiği için ülkede yaşananlardan haberdar olmadığını ifade eden Mengü, “İzmir’de ya da CHP’nin olduğu yerlerde insanlar zamlardan ve yaşananlardan haberdar ama İç Anadolu’ya gittiğiniz zaman kriz yok. Vatandaş bilmiyor kriz olduğunu, haberleri yok. Mesela Doğalgaz zammından haberleri yok. Çünkü medyanın ağırlıklı bir kısmı bu zamlara hiç yer vermiyor” dedi.

Etiketler :