Narin cinayetinde kritik iddia: Amca ile itirafçının ilişkisi olabilir

Türkiye tek bir soruya kilitlendi: Narin neden öldürüldü, ne gördü? Hukukçu Afşin Hatipoğlu, amca ile itirafçının arasındaki ilişkiye dikkat çekti.

Narin cinayetinde itirafçı Nevzat Bahtiyar’a jandarmada amca Salim Güran’ın yasak ilişkinin olup olmadığı soruldu.

Bahtiyar ise verdiği ifadede Güran’ın hem Narin’in annesi Yüksel hem de amcasının eşi Maşallah ile cinsel ilişkisinin olduğunu ileri sürdü.

narin-amca-ismail-saymaz.jpg

Hukukçu Afşin Hatipoğlu kimsenin dile getirmediği ancak kafasından geçirdiği olasalığı Halk tv'deki Gündem Özel programında anlattı:

* Bu kadar kalabalık bir ailenin annesinin, bu kadar bağımsız ve rahat bir şekilde, 6 çocuk annesi bir kadın, herkesten sıyrılıyorlar ve o çocuk kadın ile amcasının ilişkisini görüyor.

narin-dna.jpg

* Bu olasılık yüzde kaçtır? Bence akla gelmeyecek soruların da sorulması lazım. Şüphelerin birleştiği sadece iki kişi var: Salim ve Nevzat. Bunlar arasında cinsel ilişki varsa, ve bu çocuk bunu gördüyse, onlar da kendi aralarındaki bu "utanç'tan dolayı bu çocuğu öldürdüyse bu çok mu hayır diyebileceğimiz bir senaryo?

* Bu da araştırılmalı, bu senaryo, öbür senaryodan çok daha inanılır bir senaryo.

* 6 çocuklu, köyde yaşayan bir kadının kayınbiraderiyle bir ilişkiyi kimseye fark ettirmeden yaşaması çok da söz konusu bir şey değil.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :