Narin cinayetinde flaş gelişme: Şüpheli amcanın ifadesi Halk TV'de

Türkiye'nin konuştuğu Narin cinayetinde, katil zanlısı Salim Güran'ın 1 Eylül tarihinde jandarmaya verdiği ifade ortaya çıktı. Halktvcomtr yazarı İsmail Saymaz, Gündem Özel programında amca Güran'ın verdiği ifadenin detaylarını açıkladı.

Narin Güran'ın cansız bedeni, kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında bir torbanın içine konulmuş şekilde bulundu.

Küçük yaşı ve öldürülüş biçimiyle Türkiye'yi yasa boğan Narin cinayetinde gözler katil zanlısı Salim Güran'a çevrildi. Güran'ın yapacağı açıklamlar ve Adli Tıp'ın raporu cinayetin seyrini değiştirecek ve cinayetin aydınlatılmasını sağlayacak.

9.png

Geniş çaplı yürütülen soruşturma devam ederken, amca Salim Güran'ın daha olay yeni iken ve Narin'in ölüp ölmediği belli değilken, 1 Eylül tarahinde jandarmaya verdiği ifade ortaya çıktı.

Söz konusu ifadeyi Halk TV'de yayınlanan Gündem Özel programında halktvcomtr yazarı İsmail Saymaz değerlendirdi.

12.png

AMCANIN ÇELİŞKİLİ İFADELERİ

İsmail Saymaz, ifade tutanağında en dikkat çeken bölümün 9, 10 ve 11. sayfalar olduğunu belirtti.

Katil zanlısı Salim Güran'a Narin'in son olarak görüldüğü yerde, okulun güvenlik kamerası kayıtlarında amcanın aynı saatte oradan geçtiği için "Çocuğu siz mi kaçırdınız?" diye sorulduğu, amcanın ise "Yok öyle bir şey. Arabamda iki çocuk vardı ben onları eve bırakıyordum" dediğini belirtti.

Arabadan alınan DNA örneklerinde diğer iki çocuğun DNA'sına ulaşılamadığı, sadece Narin'in DNA'sına ulaşıldığını belirten Saymaz, burda amcanın çelişkili ifade verdiğinin anlaşıldığını kaydetti.

Amcaya Narin'i bir yerden bir yere taşındığına yönelik sorulması üzerine ise amcanın "Hayır" dediği ancak araçta Narin'in DNA'sının bulunduğunu söyledi.

İsmail Saymaz devamında, amcaya "Narin'in ölmesine veya yaralanmasına sebebiyet verecek bir şey yaptınız mı, Narin'in babası olma ihtimaliniz var mı, Narin'e kim niye zarar vermiş olabilir, Narin'i kim öldürmüş olabilir?" diye sorulduğunu ve amcanın bütün soruları bilmiyorum, değilim veya yapmadım diye cevap verdiğini söyledi.

Kaynak:halktv.com.tr