Narin cinayetinde balkondaki halılarla ilgili sır perdesi aralandı!

Narin cinayetinde balkondaki halılarla ilgili sır perdesi aralandı!
Narin soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Balkondaki battaniye ve halılarla ilgili sır perdesi de aralandı.

Diyarbakır'da meydana gelen ve Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı.

HTS verilerinin detaylı analizi, amca Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar'ın olay günü okul civarındaki taşlı yolda yan yana olduklarını kesinleştirdi. Bu bulgu, cinayetin işlendiği saatlerle ilgili yeni soruşturma adımlarına işaret ediyor.

Jandarmanın el koyduğu halıların yıkanmadığı ve anne Yüksel Güran'ın ifadesiyle örtüştüğü tespit edildi. Halıların, olaydan kısa bir süre sonra evden alındığı ve üzerinde herhangi bir yıkama izi bulunmadığı belirtildi.

Anne Yüksel Güran'ın ifadesi, yapılan incelemelerle doğrulandı. Güran, ifadesinde halıları değiştirmediğini, ancak evde misafirlerin olması nedeniyle kız kardeşinin temiz halı istediğini belirtmişti.

narin-hali2.jpg

HALILAR YIKANMAMIŞ

Ulaşılan bilgilere göre, Yüksel Güran’ın evinden alınan halıların yıkanmadığı ortaya çıktı. Ortaya çıkan detaylara göre, Arif Güran’ın evindeki halıların 27 Ağustos günü jandarma ekipleri tarafından incelenmek üzere alındığı belirlendi. Alınan halıların evde katlanmış ve yıkandığına dair bir bulgunun olmadığı öğrenildi.

Anne Yüksel Güran’a sorgu sırasında halılarla ilgili sorulan soruya “Ben halıları değiştirmedim. Ancak eve insanların gelip gitmesi nedeniyle hatırladığım kadarıyla 5-6. günde kız kardeşim Yasemin bana gelerek halıların kirlendiğini, temiz halım olup olmadığını sordu. Bende temiz halım olduğunu söyledim. Yasemin temiz halıyı alıp serdi. Eski halım da evde yıkanmamış halde bulunmaktadır” demişti. Alınan halılar da anne Yüksel Güran’ın ifadesiyle uyumlu çıktı. Evdeki geri kalan eşyaların bu arama ve el konulmadan sonra yıkandığı öğrenildi.

Kaynak:Habertürk