Müjdat Gezen ve Mısra Öz'e AKP'den telefon

Müjdat Gezen ve Mısra Öz'e AKP'den telefon
CHP'nin 'helalleşme ziyaretleri' sürerken AKP'den de telefon temasları geldi. AKP'li yetkililer Müjdat Gezen ve Çorlu tren kazasında oğlunu kaybeden Mısra Öz'ü arayarak, cumhurbaşkanına iletmek istedikleri mesajının olup olmadığını sordu.

'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla yargılanan oyuncu Müjdat Gezen, AKP tarafından telefonla arandı. Gezen'i arayan AKP yetkilileri, cumhurbaşkanına iletmek istedikleri mesajının olup olmadığını sordu.

Gezen'e gelen telefonun aynısı Çorlu tren kazasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz'e de yapıldı. Öz, AKP tarafından arandığını sosyal medya hesabından duyurdu. AKP'nin Gezen ve Öz'ü tam da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme ziyaretleri'ne devam ettiği sırada araması dikkat çekti.

'Adalet istiyorum diye haykırdım'

Aynı sorunun sorulduğu Öz, yaptığı görüşmeyi "Biraz önce Ak Parti İstanbul İl Başkanlığından arandım. Cumhurbaşkanı ve İl başkanının selamlarını ilettiğini söyleyen bir görevli, Cumhurbaşkanı’na iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı diye sordu. Tam da Çorlu’nun 4. yıl dönümüne 2 gün kala! Adalet istiyorum diye haykırdım!" diye anlattı.

'Adalet sağlanmadığı müddetçe hakkım kendisine haram olsun'

4 yıldır adalet peşinde koştuklarını hatırlatan Öz, "Kendisi söz vermişti gerçek sorumlular yargı karşısına çıkacak, davanın takipçisiyim diye. 4 yıldır bir kişi sorgulanmadı bile. Kimse hesap vermedi!" dedi.

Öz, şu ifadeleri kullandı:

"Ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak, ülkedeki adalet sistemine, iktidarın yönetimine ve cumhurbaşkanına olan inancımı kaybettim. Bu nedenle bir vatandaş, bir insan, bir anne, bir kul olarak adalet sağlanmadığı müddetçe hakkım kendisine haram olsun” dedim."

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :