Müge Anlı'da aranan adamın cesedi ormandan çıktı!

Ailesinin aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldığı Ahmet Topuz'un cesedi Sultangazi'de ormanlık alandan çıktı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Emniyet kaynakları, Topuz'uun intihar etmiş olabileceği ihtimalinin üzerinde duruyor.

Sultangazi'de ormanlık alandan kötü kokular gelmesi üzerine vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri hassas burunlu kadavra arama köpeği Zeyna ile bir süre orman içinde arama yaptı.

84580-2.jpg

CESEDİNİ BULDULAR

Aramalar sonucu polis ve sağlık ekipleri ağaçlık alanda erkek cesedi ile karşılaştı. Polis ekiplerinin olay yerinde detaylı incelemesinin ardından cesedin Ahmet Topuz'a ait olduğu belirlendi. Topuz'un cansız bedeni incelemelerin ardından cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp morguna kaldırıldı.

84580.jpg

AİLESİ BULMAK İÇİN TELEVİZYON PROGRAMINA KATILMIŞ

Ormanlık alanda cesedi bulunan Ahmet Topuz'un 12 Haziran'da kaybolduğu ve ailesinin Topuz'u bulmak için bir süre önce Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İNTİHAR İDDİASI

Emniyet kaynakları, Topuz'uun intihar etmiş olabileceği ihtimalinin üzerinde duruyor.