MHP'den Flaş HDP Kararı!

MHP'den Flaş HDP Kararı!
MHP'nin Meclis Başkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun HDP'den randevu talep etmediği ve gitmeyeceği öğrenildi.MHP’nin Meclis Başkanı adayı İhsanoğlu’nun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “yok sayıyoruz” dediği...

MHP'nin Meclis Başkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun HDP'den randevu talep etmediği ve gitmeyeceği öğrenildi.

MHP’nin Meclis Başkanı adayı İhsanoğlu’nun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “yok sayıyoruz” dediği HDP’den randevu talep etmediği ve gitmeyeceği öğrenildi.

SEÇİMİN İLK TURU SALI GÜNÜ YAPILACAK

Meclis Başkanlığı seçiminin ilk turu, salı günü yapılacak. Meclis aritmetiği AKP, CHP, MHP ve HDP’nin adaylarının başka bir partinin desteği olmadan seçilmesine imkan vermiyor. Bu nedenle 4 siyasi partinin adayları, diğer siyasi parti genel merkezlerine destek turuna çıkmaya başladı.

HDP’NİN ADAYI FIRAT’IN DA MHP’YE GİTMEYECEĞİ KONUŞULUYOR

Milliyet’te yer alan habere göre, MHP’nin Meclis Başkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun da, Pazartesi günü AKP ve CHP’yi ziyaret edeceği öğrenildi. İhsanoğlu’nun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “yok sayıyoruz” dediği HDP’den ise randevu talep etmediği ve gitmeyeceği öğrenildi. Bu durumda HDP’nin Meclis Başkanı adayı Mir Dengir Mehmet Fırat’ın da, MHP’ye ziyarette bulunmayacağı konuşuluyor.