MHP kaynakları İstanbul adayını açıkladı

MHP kaynakları İstanbul adayını açıkladı
MHP kaynaklarına göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Bedrettin Dalan'ın adı geçiyor.

MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı için “Melih Gökçek başvurursa şeref verir” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul için ise “Sürprizimiz olabilir” demişti. Bahçeli’nin önceki gün yaptığı bu açıklamanın ardından bugün flaş bir isim ortaya atıldı.

MHP’li üst düzey kaynaklar MHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Bedrettin Dalan’ın düşünüldüğünü söylediler.

Bedrettin Dalan 1984 ile 1989 yılları arasında Anavatan Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdürmüştü.

Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı olan Bedrettin Dalan bugün Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nin tanıtım toplantısında son dakika iddialarına açıklık getirdi.

Yeditepe Üniversitesi’nin bilimsel çalışmalarına değinen Dalan “İnsanlığa faydalı olacak buluşlar, patentler üniversitemizde arka arkaya devreye sokuluyor. Bu kadar güzel, mutlu bir işim varken aklımı peynir ekmekle mi yedim de siyasete gireceğim ben. Bundan sonra İstanbul’a hizmet edecek bir sürü genç, güzel, yakışıklı insanlarımız olacaktır. Allah onların önünü açsın. Adaylarımıza başarılar diliyorum. Hiçbir şekilde teklif gelmedi. Gelse de kabul etmeyeceğim. Hangi parti olursa olsun” dedi.

Etiketler :