Mezuniyet töreninde dehşet: Sahnedeki ekran devrildi, yaralılar var! SON DAKİKA

Son Dakika Haberi... Harbiye Cemal Reşit Rey konser salonundaki ekran, mezuniyet törenine katılanların üstüne devrildi. Felaket anları yaşandı. Emniyet kaynaklarından aldığımız bilgilere göre olayda 1'i ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Harbiye Cemal Reşit Rey konser salonunda düzenlenen mezuniyet töreninde sahnede yer alan ekran velilerin ve öğrencilerin üzerine devrildi.

Mezuniyet alanı felaket yerine döndü. O anlar alanda bulunan kişilerin kameralarına yansıdı.

VELİLER YARALANDI

Halktv.com.tr'nin emniyet kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre; Mezuniyet kutlamaları esnasında sahnede bulunan dijital ekran sahneye düşmesiyle olayda 6 kişi yaralandı. Yaralanan veliler tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

OKUL SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili okulun sahibi Erkan Şahin gözaltına alındı. Bir okul müdür ve öğretmen de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

whatsapp-image-2024-06-07-at-00-16-39.jpeg
Elev Okulları sahibi Erkan Şahin gözaltında.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatı. Savcılık, "Okul görevlilerinden 4 kişinin tanık olarak ifadesinin alınması, 3 LED teknisyenin ve 10 kongre teknisyeninin şüpheli olarak taksirle yaralama suçundan ifadesinin alınması talimatını verdi. Emniyette ifadeleri alındıktan sonra şüphelilerin serbest bırakılması evrakların ikmalen gönderilmesi istendi.