Metro arızası giderildi, seferler normale döndü

Metro arızası giderildi, seferler normale döndü
Yenikapı seferini yapmakta olan metro aracı Şişli istasyonunda arıza yaptı. Arıza nedeniyle Yenikapı yönünde uzun araç kuyrukları oluştu

Yenikapı seferini yapmakta olan metro aracı Şişli istasyonunda arıza yaptı. Arıza nedeniyle Yenikapı yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattında yaşanan teknik arızanın giderildiği, seferlerin normale döndüğü belirtildi.

Yenikapı istikametine seyir halinde olan bir metro aracı saat 18.30 sıralarında Şişli istasyonunda arıza yapmış ve istasyonlarda yoğun kalabalık oluşmuştu. İş çıkışı saatlerine denk gelen arıza nedeniyle vatandaşlar alternatif toplu taşıma araçlarını tercih etmişti.

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattındaki teknik arıza giderildi

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattındaki teknik arıza giderildi.

Metro İstanbul’un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattında yaşanan teknik arızanın giderildiği, seferlerin normale döndüğü belirtildi.

M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattında teknik bir arıza sebebiyle, seferler Yenikapı-Şişli ve Levent-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaya başlanmıştı.

Etiketler :