Mersin'de Cami tuvaletinde altın vuruş

Mersin'de Cami tuvaletinde altın vuruş
Mersin'de uyuşturucu kullanan 2 çocuk babası bir kişi, cami tuvaletinde altın vuruş yaparak hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bulunan Nur Sultan Camii tuvaletinde meydana geldi....
Mersin'de uyuşturucu kullanan 2 çocuk babası bir kişi, cami tuvaletinde altın vuruş yaparak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bulunan Nur Sultan Camii tuvaletinde meydana geldi. Sabah saatlerinde cami tuvaletine gelen bir vatandaş bir şahsın yerde baygın yattığını gördü. Bunun üzerine vatandaş durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın cansız bedeni ve yerde bir şırınga ile karşılaştı. Ekipler, şahsın altın vuruş yaparak hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine gelen ağabey Nuri Ateş de cami tuvaletinde ölen kişinin kardeşi 32 yaşındaki 2 çocuk babası berber Bülent Ateş olduğunu teşhis etti.

cami-tuvaletinde-altin-vurus

Olay yerine şerit çeken ekipler, inceleme yaptı. Bu sırada olay yerine Bülent Ateş'in yakınları akın etti. Ateş'in anne ve babası ile yakınları cami önünde sinir krizleri geçirirken, gözyaşlarına boğuldu. Ağabey Nuri Ateş ise kardeşini sabaha kadar aradığını ifade ederek, "Bir yıldır bunun tedavisi ile uğraşıyorum. En son 10 gün önce bunu ben hastaneden çıkardım. Gidip sorabilirsiniz, halen kaydımız var. Devlet bana diyecekti sana hiçbir şey demiyoruz. Bu namussuzların kökünü kazımazsam namerdim. Bunların hepsini ben biliyorum. Bu adamları verin bana yetkiyi ben gereğini yapayım" dedi.

Ayrıca olay yerine gelen ambulans biraz gecikince Ateş'in yakınları gelen ambulansa saldırdı. Polis, olay yerindeki yakınları uzaklaştırırken, cenaze otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Etiketler :