Maç Dönüşü Feci Kaza: Galatasaray Sevdalısı Genç Çiftin Acı Hikayesi Böyle Olmamalıydı

Maç Dönüşü Feci Kaza: Galatasaray Sevdalısı Genç Çiftin Acı Hikayesi Böyle Olmamalıydı
Galatasaray sevdalısı Hüseyin Avkan, sevgilisi İlknur Araz'a sürpriz yapmak için Pazartesi günü oynanan Galatasaray-Pendikspor maçına çift kişilik bilet aldı. Ancak hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Evlenme hayali kuran çift, maç sonrası Aydın'a dönerken feci bir kaza geçirdi. Genç adam yaralı kurtuldu, ancak sevdiği kadın yaşamını yitirdi.

İki sevgili maç izlemek için İstanbul'a geldi. Yolda ikinci bir sürpriz yapan Hüseyin Avkan, İlknur Araz'a evlenme teklifi etti ve 'Evet' cevabını alınca mutluluktan havalara uçtular. Ancak mutlulukları kısa sürdü.

futbol-sevdalisi-cifti-olum-ayirdi-copy22-001.webp

DÖNÜŞ YOLUNDA BEKLENMEDİK KAZA

Aydın-İzmir Otoyolu'nun Germencik ilçesi Ömerbeyli yakınlarında Hüseyin Avkan'ın (27) yönetimindeki 20 D 7180 plakalı otomobile, Ertuğrul Türkmen (44) yönetimindeki 09 ALA 850 plakalı otomobil arkadan çarptı.

futbol-sevdalisi-cifti-olum-ayirdi2-copy.webp

YARALI KADIN 5 GÜN DAYANABİLDİ

Kazada hurdaya dönen araçta sıkışan Hüseyin Avkan ve İlknur Araz, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İlknur Araz, yoğun bakımda tedavi altına alındı ancak 5 gün sonra hayatını kaybetti.

futbol-sevdalisi-cifti-olum-ayirdi-copy.webp

ACI HABER YÜREKLERİ BURKTU

Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Hüseyin Avkan, aldığı acı haberle yıkıldı. İlknur Araz'ın acı haberi, ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Sultanhisar Atça Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi.

futbol-sevdalisi-cifti-olum-ayirdi.webp

İKİLİ TRİBÜNDE TANIŞMIŞ

Futbola tutkuyla bağlı olan İlknur Araz, Nazilli Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nda forma giyerken, Hüseyin Avkan ise çiftçilik yapıyor ve Nazilli Belediyespor'un maçlarını kaçırmıyordu. İkilinin tribünde tanıştığı ve arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü öğrenildi. Ancak son bulan hikayeleri yürekleri dağladı.

futbol-sevdalisi-cifti-olum-ayirdi1-copy.webp

Etiketler :