Kılıçdaroğlu KKTC'de: Fazıl Küçük ve Rauf Denktaş'ın anıt mezarlarını ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Kıbrıs Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Kıbrıs Türk Toplumu'nun Özgürlük Mücadelesi Lideri Doktor Fazıl Küçük ve KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın anıt mezarlarını ziyaret etti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun heyetinde; CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkanı Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP KKTC Temsilcisi Mustafa Yürükcü ve Siyasi Başdanışmanlık Koordinatörü Enver Ömür Polat yer aldı.

Kılıçdaroğlu, KKTC'deki yoğun programına başlamadan önce ilk olarak Kıbrıs Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Kıbrıs Türk Toplumunun Özgürlük Mücadelesi Lideri Doktor Fazıl Küçük ve ardından KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın anıt mezarlarını ziyaret etti.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Fikri Toros ile Fazıl Küçük'ün oğlu Mehmet Küçük, Kılıçdaroğlu’na eşlik etti.

CHP’nin KKTC programı

Kılıçdaroğlu’nın KKTC programı tek gün olarak belirlendi. CHP Lideri, gün içinde  KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Meclis Başkanı Önder Sennaroğlu, KKTC Başbakanı Ersan Saner, KKTC bakanları ve siyasi liderleri ile görüşecek.