Kanser tedavisi gören öğretmen hayatını kaybetti

Kanser tedavisi gören öğretmen hayatını kaybetti
Şırnak'ta bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yapan 31 yaşındaki Hacı Karaalp, kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Şırnak'ın Gülçükonak ilçesinde sınıf öğretmenliği yapan Hacı Karaalp, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

31 yaşındaki Karaalp'in bir süredir kanser tedavisi gördüğü belirtildi.

SINIF ÖĞRETMENİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Şırnak Valisi Birol Ekici, 31 yaşında hayatını kaybeden sınıf öğretmeninin vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Haberi derin üzüntüyle öğrendiğini belirten Karaalp, "Şırnak-Güçlükonak ilçemizde görev yapmakta olan ve bir süredir Ankara Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi gören Koçtepe İlkokulu sınıf öğretmeni Hacı Karaalp’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

DİYARBAKIR'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren sınıf öğretmeni Hacı Karaalp'in Diyarbakır Silvan'da toprağa verilecek.

kanser-tedavisi-goren-haci-ogretmen-yasa-831545-246415.jpg

Kaynak:DHA