Kaftancıoğlu: Hep birlikte çalışacağız

Kaftancıoğlu: Hep birlikte çalışacağız
CHP İstanbul İl Örgütü seçim çalışmalarının koordinasyonu için çalıştay düzenliyor. Kaftancıoğlu, "Dünde olan dünde kalır, hep birlikte çalışacağız" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı Kampanya Koordinasyon Çalıştayı, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun konuşması ile başladı. İstifası ile gündeme gelen Kaftancıoğlu toplantıda birlik mesajı verdi.

Kaftancıoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle;

"İnsanları seçim sonuçları ile korkutmaya çalışmak en büyük saldırı ve saygısızlıktır. Seçim sonuçlarından korkanlar, eğer kaybedecekleri imtiyaz ve rantlardan korkuyorlarsa haklılar. Artık İstanbul'da yetki sosyal demokrat belediye başkanlarında olacak.

Bildiğiniz gibi hareketli ve hararetli bir aday belirleme süreci yaşadık. Bundan da gurur duyuyoruz. Çünkü diğer partilerde olduğu gibi tek adamların seçtiği bir anlayışımız yok. Partimizin belirlediği andan itibaren belediye başkan adaylarımız örgütün adayları olur.

Göreceksiniz tek bir üyemiz aday bahanesiyle çalışmaktan geride kalmayacaktır. Dünde olanlar dünde kalır, biz hep birlikte çalışacağız.

Bu toplantımızda büyük şehir ve ilçe çalışmalarımızı nasıl yürüteceğimizi konuşacağız. 31 Mart akşamı İstanbul'u yeniden nasıl halka vereceğimizi değerlendireceğiz."

Etiketler :