İsmail Saymaz: Melih Gökçek gibi boş şişe misali kapını önüne konulmuş, ya da sümüklü mendil gibi çöp kovasına atılmış değilim

Usta Gazeteci İsmail Saymaz Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman Siyaset programında Hürriyet Gazetesi'nden ayrılmasına ilişkin ayrıntıları anlattı. Saymaz, "Melih Gökçek gibi boş şişe misali kapını önüne konulmadım" dedi.

Usta Gazeteci İsmail Saymaz Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman Siyaset programında Hürriyet Gazetesi'nden ayrılmasına ilişkin ayrıntıları anlattı.

Gazeteden kovulmadığını, anlaşmalı olarak tazminatını alarak ayrıldığını belirten Saymaz, bir süredir büyük gerginlik yaşadığı Beyaz TV ve Melih Gökçek ile ilgili çok sert ifadeler kullandı.

Saymaz konuşmasında ''Anlaşarak ayrıdık. Öyle Beyaz TV'nin ifade ettiği gibi kovulmadım. Esasen tazminatımı alarak ayrıldım. Ortada bir kovulma işlemi yok. Yani Melih Gökçek gibi boş şişe misali kapını önüne konulmuş, ya da sümüklü mendil gibi çöp kovasına atılmış değilim. Ve onun gibi giderken de ağlayarak gitmedim.'' ifadelerini kullandı.