İmamoğlu'ndan 31 Mart açıklaması: Kazanıyoruz!

İmamoğlu'ndan 31 Mart açıklaması: Kazanıyoruz!
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Küçükçekmece'de halka seslendi. İmamoğlu Küçükçekmecelilere, "Kazanmayı duyuracağız derken, bir tahminde bulunmuyoruz. Küçükçekmece'de de İstanbul'da da kazanıyoruz bilginiz olsun" diye seslendi

CHP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Kemal Çebi, Küçükçekmece mitinginde "Bugüne kadar doğru yönetilemeyen Küçükçekmece'ye hizmet vermek için çok heyecanlıyım. Trafiğinden oyun alanlarına, milli eğitiminden sağlığına kadar bütün hizmetleri sizinle birlikte vermek için ben hazırım. 1 Nisan'da hep birlikte baharı kutlamak üzere... Yolumuz açık olsun." diye konuştu. 

Kemal Çebi'den sonra söz alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu şunları söyledi;

Bütün İstanbul'u dolaştık. Küçükçekmece'de tam 3 defa bir arada olduk. Bu sürece başladığımız ilk gün, herkese şunu söyledik, kenti konuşacağız, şehri konuşacağız, bu şehrin ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını görüp ona göre çözümlerimizi üreteceğiz demiştik. Dolayısıyla hiçbir sese kulak vermedik, kötü olan hiçbir konuşmayı dinlemedik, hiç kimsenin kara propagandasını görmedik duymadık. Bu seçimde bile gündemi başka yerlere çekmeye çalışanlar var. Sizler de bağırıp çağıran yöneticilerden sanırım bıktınız. Her yerde hemfikiriz. Kim bağıranı, çağıranı sever ki? Ne yazık ki bu seçimde de aynı şeyleri yaşattılar. Şundan eminim, toplumun büyük bir kesimini İstanbul'da bilgilendirdik. Güzel ve pozitif dille yürüttüğümüz bu sürecin sonuna yaklaştık. 

Şunu biliyorum, oy vermeyenlerin de gönlünde bir yer edindik. Zira karşımızdakiler gönülleri, kalpleri kıra kıra seçim kazanmak istiyorlar. Biz de inatla, kalpleri kazana kazana seçimi de kazanacağız. Başkalarının yaptığını yapmayacağız. Biz bu seçimde kaybedenin olmadığı bir seçim yaşıyoruz. Öyle çok sevinç gösterisi, kornalar vs. istemiyoruz. Biz o gece, hep birlikte kazandığımızı duyuracağız. 1 Nisan'da 16 milyon insanla çok büyük bir İstanbul mitingi yapacağız. 

Bütün bu söylediklerim vazifelerimiz. Şunu ilave edeyim. Kazanmayı duyuracağız derken, bir tahminde bulunmuyoruz. Küçükçekmece'de de İstanbul'da da kazanıyoruz bilginiz olsun. 

Etiketler :