Huzurevinde yangın, kısa sürede paniğe yol açtı: 14 kişi hastaneye kaldırıldı

Maltepe Huzurevi'nde sabaha karşı yangın çıktı, kısa sürede paniğe yol açan yangında 14 kişi hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Maltepe'de bir huzurevinin birinci katında yangın çıktı. Sabaha karşı 05.00 sularında başlayan yangın kısa sürede paniğe yol açtı, dumandan etkilenen 14 huzurevi sakini hastaneye kaldırıldı.

istanbul-maltepe-huzurevinde-yangin-649059-192287.jpg

ÖZEL BAKIM ÜNİTESİNDE BAŞLADI

Yangın, Zümrütevler Adatepe Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı Maltepe Huzurevi'nin ilk katında çıktı. Huzurevinin özel bakım ünitesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede paniğe yol açtı.

istanbul-maltepe-huzurevinde-yangin-649063-192287.jpg

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bu sırada huzurevi sakinleri, ekipler tarafından tahliye edildi.

istanbul-maltepe-huzurevinde-yangin-649067-192287.jpg

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri büyümeden kontrol altına alarak söndürdü. Dumandan etkilenen 14 huzurevi sakini ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

istanbul-maltepe-huzurevinde-yangin-649060-192287.jpg

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi