Hürriyet ve Sabah'tan "sanal" birleşme!

Hürriyet ve Sabah'tan "sanal" birleşme!
Demirören Grubu'nun satın almasından sonra havuz medyası çizgisine gelen Hürriyet Grubu,  yandaşlığın amiral gemisi Sabah Grubu ile işbirliğini artırdı!

Aynı matbaalarda basılıp ortak dağıtım şirketiyle çalışan Demirören Medya ve Turkuvaz Medya, internet sitelerinde de ortaklığa gitmeye başladı.

Demirören'e ait olan Milliyet ve Vatan'ın internet sitelerinden, Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde bulunan A Haber ve A Spor'un internet sitelerine yönlendirme sağlandığı görüldü. Bu sitelerdeki linklere tıklayanan, Berat Albayrak'ın ağabeyi Serhat Albayrak'ın yönettiği Turkuvaz grubuna yönlendiriliyor. Aynı şekilde Turkuvaz'ın sitelerinden de Demirören'in sitelerine yönlendirme işlemi yapıldı. Yine Turkuvaz Medya bünyesinde bulunan Sabah'ın internet sitesinden, Demirören'in amiral gemisi Hürriyet'e de link yönlendirme işlemi yapıldı.

Demirören Medya'sında bulunan Hürriyet, Milliyet, Posta ve Vatan internet sitelerinin daha önce birbirlerine yönlendirme yapıldığı biliniyordu. Turkuvaz Medya'nın da bu zincire katılmasıyla 'yandaş medyada ortaklık büyüyor' yorumları yapıldı.
 

Etiketler :