Havuz medyası Sedat Peker'i böyle yazmıştı

Havuz medyası Sedat Peker'i böyle yazmıştı
Suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı videolara iktidar ve iktidara yakın medya tarafından sert tepki veriliyor. Peki yakın geçmişte Sedat Peker ve açıklamaları hakkında havuz medyası ne demişti?

Albayrak'ın kardeşi Serhat Albayrak'tan İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, oğlu AKP'li milletvekili Tolga Ağar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya kadar iktidar bloğu içerisindeki birçok isimle ilgili önemli suçlamalarda bulunduğu sözkonusu videolar, siyasetin önemli gündemlerinden biri haline geldi. 

İktidara yakın olan medya bugün Sedat Peker'i "suç örgütü lideri" olarak tanımlarken, yakın geçmişte doğum gününü kutlamış ve yaptığı açıklamaları siyasetin belirleyici olmasının amaçlamıştı.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen A Haber'in internet sitesi, Peker'in HDP'ye yönelik eleştirilerini, "Sedat Peker CHP ve HDP'yi çıldırttı" diyerek bahsetmişti.

hsshsh.jpg

AKP'nin sıkı destekçisi dinci Akit TV'nin spikeri Ahmet Keser, Sedat Peker'in muhalefete yönelik tehditlerini gündeme taşıyan medyayı hedef alıp Peker'i "Sedat Peker'e yavşakça, şerefsizce vuruyorsunuz. Sedat Peker müslümanın durduğu yerde, benim durduğum yerde duruyor sizin derdiniz bu" diye savunmuştu.

sasasas.jpg

26 Haziran 2016'da ise Beyaz Tv'de yayınlanan bir programda ise Sedat Peker'in doğum günü kutlanmıştı. Sunucu, doğum gününü kutlamadan önce "Ben kendisiyle tanışma sohbeti ettim. Çok düzgün bir insan. Kişiliği oturmuş bir insan, farklı bildiğiniz Sedat Peker değil" demişti. 

23.jpg

Daha önceki tarihlerde ise AKP'ye yakınlığıyla bilinen A Haber, Cumhur İttifakı kurulmadan önce Sedat Peker'in MHP hakkındaki açıklamalarını "MHP'ye Peker şoku" başlığıyla paylaşmıştı. 

ssda-001.jpg

Melih Gökçek ve ailesinin kanalı olan Beyaz Tv'de ise Sedat Peker sloganı atan askerlere tepki gösteren Engin Özkoç'a cevap veren suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarını gündeme getirmişti. 

sjsjs-001.jpg