Haluk Levent acil ihtiyaçlar için sanatçılarla toplandı

Haluk Levent acil ihtiyaçlar için sanatçılarla toplandı
Haluk Levent, deprem afetinden etkilenen insanlara yardım etmek için sanatçılarla toplandı. Levent; Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca, İrem Helvacıoğlu ve Kıvanç Kasabalı ile deprem bölgesindeki insanlar için yardım görüşmeleri yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından destek kampanyası başlatan AHBAP Derneği’nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, deprem bölgesindeki acil ihtiyaçlar için İstanbul'da sanatçılarla yardım masası kurdu. AHBAP koordinasyon merkezinde Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Kıvanç Kasabalı, İrem Helvacıoğlu, Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca ile bir araya gelen Levent, paylaştığı video ile teşekkür etti.

Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sağolsunlar! Ahbap Koordinasyon Merkezi'nde Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Kıvanç Kasabalı, İrem Helvacıoğlu, Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'na teşekkürler" notunu yazdı.

Bu sabah İstanbul'a geldiğini ifade eden Levent, "Bir dizi firmayla pazarlık yaparken yanımda sıkı pazarlık yapacak Kıvanç Tatlıtuğ, Oktay Kaynarca gibi dostlar olacak" demişti.

Etiketler :