Güzellik Merkezinde Skandal! 25 Bin Liralık İşlem Yaptı Ödemeden Gitti

Güzellik Merkezinde Skandal! 25 Bin Liralık İşlem Yaptı Ödemeden Gitti
Denizli'deki bir güzellik merkezi işletmecisi, müşterisinin 25 bin liralık işlem yaptırıp ödeme yapmadan ayrıldığını öne sürerek polise başvurdu.

Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesi'nde güzellik merkezi işleten Bahar Sağun, kaynak saç, botoks ve protez tırnak gibi işlemler yaptırdığı müşterisinin, para çekme bahanesiyle ödeme yapmadan merkezden ayrıldığını belirtti ve polise şikayette bulundu.

d20haber-denizli-guzellik-merkezinde-25-bin-liralik-bakim-ic.jpg

SAÇ KAYNAĞI, PROTEZ TIRNAK, BOTOKS...

Sağun, açıklamasında, müşterinin kendisine sosyal medya üzerinden ulaştığını ve 25 bin liraya anlaştıklarını söyledi. İşlemlerin yaklaşık 7 saat sürdüğünü belirten Sağun, "Takılı kaynak saçları söktükten sonra platin saç kaynağı taktık. Sonrasında protez tırnak ve botoks işlemleri yapıldı. İşlem tamamlandıktan sonra müşteri ATM'ye para çekmek için çıktı ve taksiyle ayrıldı. Personelimiz müdahale etmeye çalıştı ancak taksi durmadı. 25 bin lira zararımız var." şeklinde konuştu.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Polis, ihbar üzerine güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve şüphelinin kimliğini tespit ederek yakalanması için çalışma başlattı.

İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarında, müşterinin işlemleri yaptırdıktan sonra taksiyle ayrıldığı görüntüler yer alıyor.

Kaynak:DHA

Etiketler :