Gülse Birsel cenazesine gitmediği Vural Çelik için önce paylaştı sonra sildi

Gülse Birsel cenazesine gitmediği Vural Çelik için önce paylaştı sonra sildi
Avrupa Yakası'nda birlikte rol alan sonra da aralarının açık olduğu bilinen Gülse Birsel, geçtiğimiz gün vefat eden Vural Çelik ile ilgili açıklama yaptı. Instagram hesabından paylaşım yapan Gülse Birsel veda yazısı yazdı.

Sanat camiası, Vural Çelik'in vefatıyla büyük bir kayıp yaşadı. "Avrupa Yakası"nın Kubilay'ı olarak tanınan, Bir Demet Tiyatro ve Seksenler gibi birçok yapımda yer alan başarılı oyuncu, dün düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

TÖRENDE GÖZLER GÜLSE BİRSEL VE ATA DEMİRER’İ ARADI

Cenaze törenine, Avrupa Yakası’nda birlikte rol aldığı Gülse Birsel ve yakın arkadaşı Ata Demirer’in katılmaması dikkat çekti. Özellikle Birsel ile Çelik'in uzun zamandır küs oldukları biliniyordu. Yaşanan gelişmelerin ardından Instagram hesabından açıklama yapan Birsel, kısa süre sonra paylaşımını kaldırdı.

GÜLSE BİRSEL'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Instagram hesabından Vural'a vedam yazısı yayınlayan Gülse Birsel şu ifadelere yer verdi:

"Vural’a vedam; birkaç yıldır cenazelere gidemiyorum. (Çözmem gereken bir anksiyete.) Cenazeler, dini tören bölümünü ayrı tutarsak vefat edeni yad etmek, veda etmek için vardır. Ben bunu yazarak yapacağım.

Bir iş arkadaşımı çok erken kaybettim. Şaşkın ve üzgünüm. Vural Çelik, 'Avrupa Yakası’nın ikinci sezonuna tek bölümlük Kubilay rolü için gelmişti. Çok tatlı bir performans gösterdi. O hafta yapımcıya “Mümkünse her bölüm yazmak istiyorum” dedim ve Vural, ekibe katılmış oldu.

Nevi şahsına münhasır biriydi. Setin çocuğu gibiydi. Herkese kendi kendine küser, nedenini bilmediğimiz konulara alınır, sonra barışmak için hediyeler isterdi. Bu hediye konusu setin şakası haline geldikçe “Bu hafta bana ne alıyorsun Gülse?” cümlesiyle girmeye başlamıştı stüdyoya. Beraber çok güldüğümüz, keyfi yerinde olsun diye hep kollamaya çalıştığımız bir çocuksu ruhtu. Özellikle bana ve Engin Günaydın’a çok nazı geçerdi. Sette biraz da bizi güldürmek için oynadığı bir “Mağdur persona”sı vardı. Şenay Gürler’le bir kahve içmeye mi çıkıyoruz, “Vaay tabii sosyete bizi davet etmez”! “Ya iki kız dedikodu yapacağız, sen niye geliyorsun?” “Yok ben garibanım zaten, bir kahve ısmarlamazsınız bu fakire, ben hangi parayla kahve içeceğim” filan derken bu sefer abarttığını fark edip onu gülme tutardı.Setin bu geleneksel şakasından, bu dinamikten “Zenginliğine rağmen hep mağdur hep ezik Gülenay”ı yazdım. Vural nefis oynadı. “Birinin bizi durduramadığı” günlerdi.

Son sezona girerken, ayrılmak istediğini söylediğinde ben dahil birkaç oyuncu arkadaşım vazgeçirmeye çalıştık. Ücret, saatler, senaryodaki yeri gibi şikayetleri vardı.

Yapımcılarla konuşup, bana alıngan tonlu bir mesajla ayrıldığını söyledi ve teşekkür etti. Belki ısrar etmemi, yapımcıyı arayıp onsuz olmaz dememi bekledi. Yanlış karardı bence.

Keşke son sezonda da beraber oynasaydık. Ve keşke birkaç ay sonra bir TV programında benimle ilgili mana verilemez, yakışıksız cümleler etmeseydi. (Tabii kimse iş arkadaşıyla tek sebepten 16 yıl iletişimi kesmez. Ama sonraki yıllardaki hataları, yanlışları burada anlatmaya gerek de yok, yakışık da almaz.) Ben oyuncu arkadaşlarımla olan anlaşmazlıklarda kavga, polemik, magazin…"

whatsapp-gorsel-2024-10-20-saat-22-08-41-935e513c.jpg

whatsapp-gorsel-2024-10-20-saat-22-08-41-e54d1402-001.jpg

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi