Generalden skandal konuşma: Açık açık AKP propagandası yaptı!

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, 65 yaşına girdiği için yaş haddinden emekli edilmesi beklenen ama göreve devam etmek istediği iddiaları ile gündem olmuştu. Çetin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı mezuniyet töreninde konuştu. AKP propagandası yapan komutan dikkatleri üzerine çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Mezuniyet Töreni'nde konuştu.

Erdoğan konuşmasında “Kendini devletten üstün görenin gözünün yaşına bakmayız. Mafyaymış, çeteymiş, şehir eşkıyasıymış, bunların hiçbirine aman vermeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Türk Kürt Alevi ayrımı olmadan 85 milyonun tamamının ortak yurdudur” ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın törende bulunduğu sırada 65 yaşına girdiği için yaş haddinden emekli edilmesi beklenen ama göreve devam etmek istediği iddia edilen Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin de söz aldı.

"Sayın Cumhurbaşkanım, sayın Başkomutanım..."

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin şu ifadelerle dikkat çekti:

Çetin konuşmasında "Sayın Cumhurbaşkanım, zat-ı devletlerinizin buyurdukları gibi, biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Sayın Cumhurbaşkanım, sayın Başkomutanım, Türkiye Yüzyılı’nda biz de aziz şehitlerimizin yolunda bayrağa sarılmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:halktv.com.tr