Gece kulübünde çalışan kadınla tartışıp sahneye çıktı: Silahını çekip intihar etti
Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında dün gece akılalmaz bir olay yaşandı. 36 yaşındaki M.Ç. adlı kişi, iddiaya göre sürekli gittiği mekanda çalışan ve daha önceden tanıdığı bir kadınla bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından M.Ç., elindeki tabancayla sahneye çıktı.

KADIN ÇALIŞANI TEKMELEDİ
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, M.Ç. kendisine engel olmak için yaklaşan kadın çalışanı önce itti, ardından tekme attı. Başka bir kişinin de elindeki silahı almaya ve kendisine engel olmaya çalıştığı sırada M.Ç., tabancayı başına dayayarak ateşledi.
İNCELEME BAŞLATILDI
M.Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, eğlence mekanında büyük panik yaşandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Yaşanan dehşet anları ise mekanın güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Kaynak:DHA