Feyzioğlu, Saadet Partili iki kişiyi öldüren AKP'liyi savunacak

Feyzioğlu, Saadet Partili iki kişiyi öldüren AKP'liyi savunacak
Malatya’nın Pütürge ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde oy verme işlemi sırasında Saadet Partili 2 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan sanıkların avukatlığını TBB Başkanı Metin Feyzioğlu üstlendi.

31 Mart'ta Malatya'nın Pütürge ilçesine bağlı Bölünmez Mahallesi Bölünmez İlkokulu'nda oy verme işlemleri sırasında Saadet Partili müşahitler İlyas ve Hasan Aktaş'ın öldürüldüğü, Ali Aktaş'ın ise yaralandığı saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan sanıklar Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde bir kez daha mahkeme karşısına çıktı.

Duruşma avukatların savunmalarını yapmalarının ardından 25 Kasım tarihine ertelendi.

Yeni Akit'in haberine göre, sanıklar duruşmaya Kahramanmaraş Elbistan Cezaevinden SEBGİS yöntemi ile katıldı.

Sanıkların avukatlığını TBB Başkanı Metin Feyzioğlu üstlendi.

MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİNDE NE OLMUŞTU?

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, "Metin Feyzioğlu, Karabulut ailesinin yanında yer almadı da, Garipoğlu ailesinin yanında yer aldı. Mademki haksızlığın karşısında, adaletli, dürüst ve şerefli ve haysiyetli insandı, Karabulut ailesine başsağlığı dilemedi, Garipoğlu ailesini savundu. Garipoğlu'nda para var. Davaya girdiği için Garipoğlu'ndan 1 milyon dolar aldı." demiş ve büyük bir iddia ortaya koymuştu.

Nida Garipoğlu, maktül Münevver Karabulut'un öldürülmesi sonrasında delilleri karartma amacıyla evdeki kan lekelerini silmekle de suçlandı ancak Metin Feyzioğlu'nun savunduğu Nida Garipoğlu beraat etmişti.

İlgili Haberler