Fethiye Belediyesi'nde asılsız iddialara karşı arıtma tesisi daveti: Gelin, kendiniz görün!

Fethiye Belediyesi'nde asılsız iddialara karşı arıtma tesisi daveti: Gelin, kendiniz görün!
Fethiye Belediyesi, yandaş medyanın iddialarına karşı harekete geçerek arıtma tesisini halka açacağını duyurdu. 

Fethiye Körfezi'ndeki renk değişimi ve çamurlaşma tartışmalarında geçtiğimiz ay tüm Türkiye'ye çağrıda bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, el ele verilerek seferberlik halinde denizin temizlenebileceğine vurgu yapmıştı. Karaca ayrıca iktidarından sivil toplum kuruluşlarına dek bu konuda birlikte hareket etme talebini yinelemişti. 

Körfez'e akan derelerin ıslah çalışmaları ile tarımsal atıkların kontrolünü sağlayan Devlet Su İşleri ve bağlı bulunduğu Tarım ve Orman Bakanlığı olmasına karşın yandaş medya Fethiye Belediyesi'nin hedefte tutmaya devam etti. Belediyenin arıtma tesisinde vana açma kapatma hamleleriyle bir sabotaj yapıldığı, elektrik tasarrufu için şalter indirildiği iddiaları dahi ortaya atıldı. 

"HODRİMEYDAN ADIMI" 

Fethiye Belediyesi de tüm bu iddiaların ve suçlamaların ardından "hodrimeydan" dedi. Başkan Alim Karaca'nın talimatıyla 2-3-4 Eylül tarihlerinde arıtma tesisinin halka açık olacağı öğrenildi. Belediye, suçlamalarda bulunanlar da dahil tüm vatandaşları arıtma tesisini incelemeye çağırdı.

whatsapp-image-2019-08-28-at-16-15-20.jpegwhatsapp-image-2019-08-28-at-16-15-26.jpeg

İlgili Haberler