Erdoğan değişmeden AKP değişir mi? Hukukçu Afşin Hatipoğlu'dan AKP tiradı

Erdoğan değişmeden AKP değişir mi? Hukukçu Afşin Hatipoğlu'dan AKP tiradı
Halk TV Programlar Koordinatörü Kürsad Oğuz, 'Gündem Özel'de Cumhurbaşkanı Erdoğan değişmeden AKP değişir mi? sorusunu sordu. Hukukçu Afşin Hatipoğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Hukukçu Afşin Hatipoğlu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"AKP'yi 22 yılı bir bütün olarak değerlendirdiğimizde anlayabiliriz. Çünkü geçtiği serüvenler bize AKP ile ilgili ipuçlarını veriyor. AKP ilk dönemlerinde liberallerin ve aydınların desteklediği bir parti olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi trollerin desteklediği parti olarak karşımıza çıkıyor.

Bir kere AKP'de bir vasıf ve kalite eksikliği söz konusu. Herkes Erdoğan'ın ağzına bakıyor ve onun üzerinden okuma yapıyor. Erdoğan üzerine kurulmuş bir parti. Erdoğan ne derse doğru bir veri kabul edilen bir durum söz konusu.

'AKP TOPLUMSAL BİR ÇÜRÜMENİN MALİKİ'

Bu iş ekonominin ötesine geçti. Refah düzeyimiz azaldı, huzur düzeyimiz azaldı. Sadece karın tokluğunda bir sıkıntı yok, hem karın tokluğunda sıkıntı var hem de ev sahibi kiracısını öldürüyor ya da tam tersi oluyor. Düzensiz göçmenlerin sosyolojik artışında da sıkıntı var. Üniversitedekilerin mezun olduktan sonra da sıkıntı var. Sokaklardaki ailelerin dramlarında sıkıntı var. Daha dün bir baba 3 çocuğunu öldürdü. Kendisi de hastanede hayatını kaybetti. AKP bir toplumsa çürümenin maliki. Artık Erdoğan'ın kurduğu sistem ekonominin ötesinde toplumsa olarak Türk milletinin çürümesine neden oldu.

'DEĞERLER ÇÖKÜYOR'

AKP'nin 12 milyon üyesi var. Acaba bu ülkede 12 milyon mutlu insan ar mı? Bizim ülkemizde kaçak göçmenlerle birlikte yaklaşık 100 milyon insan yaşıyor. Göçmenler bile illallah etmiş durumda. AKP'nin getirdiği noktada artık bir değerlerin çöküşü söz konusu.

AKP döneminde yüzde 350 artmış kuran kursları 5 bine yakın imam hatip mektebi var. Her taraftan bir dindar nesil maneviyat bombası yapılırken; 22 yılda ne kadar duymadığımız tabir varsa deist agnostik, ateist gibi terimlerin hepsini AKP sayesinde duyduk. Bu sistemi hepimizin başına bela eden AKP'dir.

AKP KENDİ KİTLESİNİ BİLE YÖNETEMİYOR!

TSK krizinde lal olmuşlarken trolleri ayrı baş çekiyor, gazetecileri ayrı baş çekiyor. AKP kendi kitlesini bile yönetemiyor. Burada 22 yıllık iktidar artık kendi dinamiklerini sırasıyla patlatmaya başladı. Bunlardan en önemlisi milli ve dini değerler çöktü. Ekonomi çöktü. Aile yerle bir oldu."

Kaynak:halktv.com.tr