Emekliye niye zam yapılmıyor ortaya çıktı. Ekonominin ağır topu Şeref Oğuz isyan etti

Emekliye niye zam yapılmıyor ortaya çıktı. Ekonominin ağır topu Şeref Oğuz isyan etti
Ünlü Ekonomist ve Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz, yayınlanan Sayıştay raporlarında ortaya çıkan usulsüzlüklerle ilgili dikkat çekici bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Metresi 4 bin dolarlık otoyola metre başına 8,500 dolar ödenmiş. Sayıştay raporundan öğreniyoruz. Sayıştay evet ama Söğüştay şart bize" ifadesini kullandı.

Türkiye Sayıştay Raporlarındaki usulsüzlükleri tartışmaya devam ederken yeni ortaya çıkan tablolarla emekliye verilmeyen paraların nerelere verildiği de gün yüzüne çıkıyor.

4 BİN DOLARLIK OTOYOLA 8 BİN DOLAR HARCANMIŞ

Milyonlarca emekli açlık sınırına mahkum edilirken 4 Bin dolarlık otoyola 8 Bin dolar harcandığı ortaya çıktı. Ekonomi dünyasının önde gelen isimlerinden Şeref Oğuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma isyan etti.

a7207a92-0a39-471e-b64c-33a5167d752e.jpg

"SAYIŞTAY YETMEZ SÖĞÜŞTAY LAZIM"

Oğuz gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

"SAYIŞTAY YETMEZ, SÖĞÜŞTAY ŞART Metresi 4 bin $'lık otoyola metre başına 8,500 $ ödenmiş. Sayıştay raporundan öğreniyoruz. Ancak aradaki farkı kimlerin söğüşlediğini de bilmek gerekiyor. Bunu da soruşturacak bir kuruma ihtiyaç var. Sayıştay evet ama SÖĞÜŞTAY da şart bize.. Kim söğüşlüyor bilelim, soruşturalım."

whatsapp-image-2024-09-28-at-21-46-51.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi