Elazığ’da yürek yakan olay: Baraj gölünde boğularak can verdi

Elazığ’da yürek yakan olay: Baraj gölünde boğularak can verdi
Elazığ’da ailesiyle birlikte pikniğe gidip, sıcak havadan bunalarak Keban Baraj Gölü’ne giren 12 yaşındaki M.F.A., boğuldu.

Elazığ’da ailesiyle piknik yapan 12 yaşındaki M.F.A., sıcak havanın etkisiyle serinlemek için girdiği Keban Baraj Gölü’nde boğularak hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Yurtbaşı beldesine bağlı Güzelyalı köyü civarında yaşandı.

piknikte-baraj-golune-giren-cocuk-boguld-757892-223669.jpg

SERİNLEMEK İÇİN GÖLE GİRDİ

Ailesiyle birlikte piknikte olan M.F.A. isimli erkek çocuk, hava sıcaklığından dolayı Keban Baraj Gölü’ne girdi. Ancak kısa süre sonra gözden kayboldu.

Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bölgedekilerin de katılımıyla yapılan arama sonucu sudan çıkarılan M.F.A., sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinden sonra Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne götürüldü.

piknikte-baraj-golune-giren-cocuk-boguld-757890-223669.jpg

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden çocuğun cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)